17 Μαΐου, 2022 19:58

World of Crafters

13 Οκτωβρίου 2018

 

Περιγραφή
 
 
Μια ημερίδα για τη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα στον χώρο του crafting, αφιερωμένη σε όσους θέλουν να μετατρέψουν το hobby τους σε επάγγελμα.
Επιτυχημένοι δημιουργοί, καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου του diy και του marketing, γνωστοί crafters που επιχειρούν μέσω Internet θα βρίσκονται όλοι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στο Θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος για να μοιραστούν τα μυστικά τους για την επιτυχία στον κόσμο της δημιουργικής επιχειρηματικότητας. 
Οι βασικές κατευθύνσεις της ημερίδας είναι: η έμπνευση, οι πρακτικές του αποτελεσματικού marketing & η χρήση της τεχνολογίας με σκοπό την μέγιστη δυνατή προώθηση των δημιουργιών. Οι βασικές ερωτήσεις που θα τεθούν είναι: Ποιος είναι ο αποτελεσματικός τρόπος να χτίσω ένα brand; Πώς θα πουλήσω αποτελεσματικά αυτά που φτιάχνω; Ποιες online πλατφόρμες υπάρχουν; Πώς θα προωθήσω τις χειροτεχνίες μου στα social media; Πώς θα φωτογραφίσω σωστά τις δημιουργίες μου για την καλύτερη προβολή τους; Πώς θα κερδίσω χρήματα από αυτά που δημιουργώ; 
Ειδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα απαντήσουν στα παραπάνω μέσα από τις ομιλίες τους. 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Life & Culture