23 Μαΐου, 2022 01:45

"Leonardo Da Vinci … Σαν παραμύθι" Η Άνδρη Θεοδότου ξεναγεί τους μικρούς επισκέπτες

Από 26 Δεκεμβρίου 2018 ως 6 Ιανουαρίου 2019

 

Η αγαπημένη ηθοποιός Άνδρη Θεοδότου θα ξεναγεί τους μικρούς μας επισκέπτες με την αφηγηματική ιστορία «Λεονάρντο Ντα Βίντσι … σαν παραμύθι» καθημερινά, από τις 26 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωί στον χώρο της έκθεσης «Λεονάρντο Ντα Βίντσι: 500 Years of Genius».

Mία φορά κι έναν καιρό… υπήρχε ένα αγόρι που το έλεγαν Λεονάρντο και γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Βόρειας Ιταλίας, το Βίντσι. Σχολείο για αυτό το ονειροπόλο αγόρι ήταν η ίδια η φύση. Μαγευόταν από ένα τοσοδούλι έντομο ή το πιο όμορφο λουλούδι ή ακόμα από το κελάρυσμα του νερού στο ρυάκι. Και τα ζωγράφιζε. Ζωγράφιζε ό,τι έβλεπε γύρω του. Και ήταν τόσο μαγευτικές οι ζωγραφιές του, ήταν τόσο απίστευτα πρωτοποριακές οι μηχανές που επινοούσε, που άρχοντες και δούκες και βασιλιάδες τον καλούσαν στην αυλή τους για να του δώσουν δουλειά και να τους κάνει με το ταλέντο του σπουδαίους. Μα πιο σπουδαίος τελικά  ήταν αυτός, ο ίδιος, γιατί μέσα από ένα αχνό χαμόγελο, μέσα από ένα ξύλινο ανεμόπτερο, μέσα από ένα “Μυστικό Δείπνο” κατάφερε να μείνει ζωντανός στην αιωνιότητα.

Η ζωή του σπουδαίου Λεονάρντο Ντα Βίντσι, θα παρουσιαστεί από την αγαπημένη ηθοποιό Άνδρη Θεοδότου, κατά την εορταστική περίοδο, στο πλαίσιο της σημαντικής έκθεσης «Λεονάρντο Ντα Βίντσι: 500 Years of Genius». Η έκθεση αυτή, αποτελεί “σταθμό”, εφόσον συνενώνει τρεις μεγάλες εκθέσεις για τη ζωή και το έργο του Ντα Βίντσι. Ο συνδυασμός εκθεμάτων και σύγχρονης τεχνολογίας, συνοψίζει με έναν ξεχωριστό τρόπο, τα επιτεύγματα και τη φιλοσοφία της μοναδικής αυτής προσωπικότητας της Αναγέννησης.

Καθημερινά στις 11:30 το πρωί, από τις 26 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου η Άνδρη Θεοδότου θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους στην είσοδο της έκθεσης για να τους αφηγηθεί με το δικό της μοναδικό τρόπο την ιστορία του Λεονάρντο. Το δρώμενο αυτό, με τον τίτλο «Λεονάρντο Ντα Βίντσι … σαν παραμύθι», που έχει επιμεληθεί η ίδια η ηθοποιός, εξελίσσεται σαν ένας “περίπατος – ξενάγηση” στους χώρους της έκθεσης. Μέσα από τη διαδικασία αυτή οι μικροί επισκέπτες θα μπορέσουν να γνωρίσουν, να κατανοήσουν και να εμπνευστούν από την προσωπικότητα, το πάθος και την αγάπη για τη ζωγραφική και τις επιστήμες, της μεγαλύτερης διάνοιας όλων των εποχών.

Εορταστικό Ωράριο Λειτουργίας της έκθεσης:
21 Δεκεμβρίου 2018 – 9 Ιανουαρίου 2019: 10:00 – 23:00 καθημερινά (Τελευταία Είσοδος: 21:00)
Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς 10:00-17:00 (Τελευταία Είσοδος:15:00)
Προπώληση εισιτηρίων: WWW.VIVA.GR | 11876
Τιμές εισιτηρίων: Από 12 ευρώ
Παρέχονται εκπτωτικά οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων.

Ειδικές τιμές για γκρουπ άνω των 20 ατόμων.

Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 4 ετών.

Πληροφορίες: WWW.LEONARDODAVINCI.GR | 210 7258510
 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Life & Culture