16 Μαΐου, 2022 20:49

H Eλληνική παρωδία ενηλίκων του “Squid Game” (NetFlix) προκαλεί παγκόσμια φρενίτιδα!

Ξέχνα “το Παιχνίδι του Καλαμαριού” η Ιννα ξεκίνησε το δικό της, ο λόγος για “το παιχνίδι του Παλαμαριού”!

H κορεάτικη σειρά του NetFlix “Squid Game” έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον παγκοσμίως σαρώνοντας τα πάντα, σε όλες τις ηλικίες αλλά κυρίως στους νέους που την έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα. “Το παιχνίδι του Καλαμαριού” (Squid Game), έχει παράξει πολλά διαδικτυακά παιχνίδια, αμέτρητες συνταγές για τα μπισκότα της σειράς, σάλο με τις χαρακτηριστικές στολές των χαρακτήρων και πολλά άλλα.

Η βαριά βιομηχανία ενηλίκων διαχρονικά έχει δώσει έμφαση σε παραγωγές παρωδίες βασισμένες σε μεγάλα πρότζεκτ, όπως o “Tαρζάν”, ο “Spiderman”, κ.α. και δεν θα μπορούσε να αγνοήσει την κορεάτικη σειρά που έχει σαρώσει την υφήλιο.

Χάρη στην εταιρία παραγωγής της Ιννας Ιννακι “SugarBabes.tv” πλέον υπάρχει και Ελληνική παρωδία του “Squid Game” με τίτλο “Squirt Game”: To παιχνίδι του Παλαμαριού, που έχει σπάσει τα Ελληνικά σύνορα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, προκαλώντας φρενίτιδα στους λάτρεις της σειράς και όχι μόνο!

Kάπου εδώ να τονίσουμε ότι η Ελλάδα πρωτοπορεί μιας και είναι η πρώτη παρωδία παγκοσμίως της συγκεκριμένης σειράς, και στη δημοσιότητα έχει δοθεί το πρώτο επεισόδιο, ενώ ακολουθούν και άλλα το προσεχές διάστημα.

Στην παρωδία ενηλίκων πρωταγωνιστούν οι ιδιοκτήτες της εταιρίας παραγωγής “SugarBabes.tv” οι σούπερ σταρ Ιννα Ιννακι με τον Τεό, έχοντας στο πλευρό τους τη Μia Kounelaki, Clara Ortiz, Anna Maria, Max και άλλους σε βοηθητικούς ρόλους.

Life & Culture