Τρ. Ιαν 21st, 2020

Life & Culture

Περιοδικό για τη Ζωή και τον Πολιτισμό

Μπουγιουρντί με χαλούμι

Υλικά

  • 1 πακέτο χαλούμι, σε φέτες
  • 1 ντομάτα, σε ροδέλες
  • 4 λιαστές ντομάτες
  • 1 πιπεριά κέρατο, σε ροδέλες
  • 1 κουτ. γλυκού κάππαρη
  • μερικές ελιές πράσινες ή μαύρες
  • ½ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • θυμάρι ή ρίγανη
  • μπούκοβο ή καυτερή πιπεριά

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος βάζετε το χαλούμι, τη ντομάτα, τις λιαστές ντομάτες, την πιπεριά, τις ελιές και την κάππαρη.

Ραντίζετε με ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με θυμάρι ή ρίγανη και με το μπούκοβο. Κλείνετε το χαρτί σε πακέτο και το τοποθετείτε σε ένα ταψάκι.

Ψήνετε στο φούρνο για 30 λεπτά. Σερβίρετε το μπουγιουρντί σας με ζεστό, φρυγανισμένο ψωμάκι.

Copyright Life & Culture © 2018 - 2019 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.