Πα. Οκτ 18th, 2019

Life & Culture

Περιοδικό για τη Ζωή και τον Πολιτισμό

Μοσχάρι με μέλι και γαρύφαλλο

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κούπα λευκό κρασί
  • 4-5 γαρύφαλλα
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • λίγο αλάτι
  • λίγο φρέσκο πιπέρι
  • 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ

Διαδικασία

Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι και το μοσχάρι.

Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνετε για 3-4 λεπτά.

Σβήνετε με το κρασί.

Προσθέτετε τα γαρύφαλλα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό.

Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε για 1-1 ½ ώρα.

Λίγο πριν να είναι έτοιμο, διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, το ρίχνετε στο φαγητό, το ανακατεύετε και το αφήνετε για 4-5 λεπτά.

Το συνοδεύετε με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια.

Copyright Life & Culture © 2018 - 2019 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.