19 Μαΐου, 2022 05:32

“Cine Panorama” Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου

Στις 17 Νοεμβρίου 2021


Οι αδελφές Σπανομάρκου επιστρέφουν στο Γυάλινο Upstage για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, με τίτλο “Cine Panorama”.

Οι διεθνώς διακεκριμένες μουσικοσυνθέτριες/στιχουργοί Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου, μας παρουσιάζουν ένα ταξίδι στη μεγάλη οθόνη, με υπέροχες εκτελέσεις, αλλά και διασκευές γνωστών soundtracks ελληνικών και ξένων ταινιών.

Οι αδελφές Σπανομάρκου, οι οποίες έχουν βραβευτεί για τις συνθέσεις τους με 3 χρυσά μετάλλια στα Global Music Awards στην Καλιφόρνια και έχουν αναδειχθεί 2 φορές φιναλίστ στον International Songwriting Competition στο Nashville στις ΗΠΑ, βάζουν την καλλιτεχνική τους υπογραφή σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, σε ένα αφιέρωμα διαφορετικό και δυναμικό.

Τα γνωστά κομμάτια που αλίευσαν μέσα από ταινίες εμπορικές και φεστιβαλικές, ερμηνεύουν στο “Cine Panorama” τραγουδιστές και ηθοποιοί, πλαισιωμένοι από τους μουσικούς της Ορχήστρας Σπανομάρκου.

Συμμετέχει επίσης το δίδυμο δεξιοτεχνών του μπουζουκιού, Γιώργος Ξενοκώστας – Γιάννης Σκαρής.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται πολλά τραγούδια αλλά και ορχηστρικά των Ζαμπέτα, Ξαρχάκου, Μαμαγκάκη, Χιώτη, Πλέσσα, Vangelis, Ennio Morricone, Nino Rota, Θεοδωράκη και άλλων δημιουργών, μέσα από τις κινηματογραφικές τους συμμετοχές! Θα παρουσιαστούν επίσης και κομμάτια των αδελφών Σπανομάρκου που ακούστηκαν στην ταινία “Greed” του Michael Winterbottom, όπως και κομμάτια από την ταινία “Dream of a Shadow” του Νικήτα Μπάλλα.

Σκηνοθεσία – Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κρυσταλλία
Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
Επικοινωνία – Δημοσιές Σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα
Διεύθυνση και Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Ξηρογιάννης
Παραγωγή: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο


Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage Gialino
Λ. Συγγρού 143
Τηλέφωνο: 2109316101


Ημέρα και ώρα παράστασης

17 Νοεμβρίου 2021 20:30


Εισιτήρια

Από 15€

Life & Culture