16 Μαΐου, 2022 10:54

7ο Φεστιβάλ Χειροποίητου & Ανακυκλώσιμου Θεάτρου

27 Σεπτεμβρίου 2019 – 6 Οκτωβρίου 2019

 
Η πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens και ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα διοργανώνουν για 7η χρονιά το Φεστιβάλ Χειροποίητου & Ανακυκλώσιμου Θεάτρου/ Handmade & Recycled Theater Festival, το αγαπημένο φεστιβάλ παραστατικών τεχνών που μεταμορφώνει κάθε φθινόπωρο τη γειτονιά του Κεραμεικού!
Κεντρικός άξονας του Handmade & Recycled Theater Festival είναι η ιδέα του χειροποίητου και του ανακυκλώσιμου. Η αυτοοργάνωση και η συλλογικότητα λειτουργεί ως απαραίτητο συστατικό της καλλιτεχνικής έκφρασης και της ανάγκη να φτάσουμε μόνοι μας, με τα δικά μας χειροποίητα μέσα, σε ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που γίνεται κινητήριος δύναμη. 
Στόχος είναι η στήριξη προς τους καλλιτέχνες που θέλουν να πάρουν την τέχνη στα χέρια τους, η ανάδειξη των diy δημιουργιών και η ανάπτυξη ενός δικτύου καλλιτεχνών που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, αντίληψης και δημιουργίας.
Για δέκα μέρες οι καλλιτέχνες του 7ου Handmade & Recycled Theater Festival μεταμορφώνουν τον Κεραμεικό, εκφράζονται, πειραματίζονται και μοιράζονται τις ιδέες τους γύρω από το θέατρο, τη μουσική, το χορό, το τσίρκο, τον κινηματογράφο, τη φωτογραφία, τις χειροτεχνίες και από όποια άλλη μορφή τέχνης αντιπροσωπεύει ο καθένας. Τα τελευταία έξι χρόνια, το Φεστιβάλ έχει φιλοξενήσει πάνω από 40 μορφές έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ
 
 
Life & Culture