2 Αύγουστος, 2021 17:24

Life & Culture

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Ο Σπύρος Φωκάς απαντά στις φήμες: «Δεν πεθαίνω ακόμα, αντέχω!»

Τις περασμένες ημέρες και με αφορμή μια ανάρτηση του Ανδρέα Κουβελογιάννη για την υγεία του ηθοποιού Σπύρου Φωκά ανησύχησαν οι φίλοι και θαυμαστές του ηθοποιού.

Ο δημοσιογράφος είχε γράψει στην ανάρτησή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook χαρακτηριστικά: «Πολύ δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά. Ένα γνήσιο αρσενικό της εποχής που ζήσαμε και χαρήκαμε. Ο Σπύρος Φωκάς περνάει πολύ δύσκολες ώρες. Τα τελευταία χρόνια έχει περάσει με άγχος και οικονομικές στεναχώριες. Βράχος δίπλα του η Λίλιαν Φωκά ευτυχώς. Προ καιρού είχαμε κουνήσει τα σκουριασμένα γρανάζια του Υπουργείου Πολιτισμού και κάπως είχε ενδιαφερθεί. Τώρα μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει, Όσοι αγαπάμε τον Σπύρο ας τον επικαλεστούμε».

Το κείμενο αυτό είχε προκαλέσει πλήθος δημοσιευμάτων με αρκετά να αναφέρουν πως ο Σπύρος Φωκάς είναι ένα βήμα πριν το θάνατο. Μόνο που η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Ο Σπύρος Φωκάς απάντησε σε αυτά τα δημοσιεύματα μέσω της εφημερίδας Espresso.

Καταβεβλημένος από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, αλλά ήρεμος και γεμάτος αισιοδοξία, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο που τον λάτρεψε για περισσότερο από 60 χρόνια.

«Πέρασα μια περιπέτεια, αλλά όχι ότι πεθαίνω κιόλας. Για όνομα του Θεού» είπε ο άλλοτε θρύλος του Χόλιγουντ και από τους ελάχιστους Έλληνες ηθοποιούς με διεθνή καριέρα. «Αυτό που με αναγκάζει να είμαι καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι με σκοτώνει. Τα άλλα όλα ξεπερνιούνται. Είμαστε γερά σκαριά εμείς οι ογδοντάρηδες» είπε ο 84χρονος σταρ.

«Ο Σπύρος έπαθε κολπική μαρμαρυγή. Έχει και άλλες παθήσεις και αυτό τον καθιστά ανήμπορο να συντηρηθεί μόνος του. Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μια νοσοκόμα πάντα στο πλευρό του. Ας έχει καλά ο Θεός την Αννα Φόνσου, η οποία πάντα τηλεφωνεί και μαθαίνει νέα για την υγεία του Σπύρου» προσθέτει η σύζυγός του στην εφημερίδα, η οποία δημοσίευσε και την παρακάτω φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού.

 

Copyright Life & Culture © 2018 - 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.