Σα. Μαΐ 8th, 2021

Life & Culture

Περιοδικό για τη Ζωή και τον Πολιτισμό

Η σχέση του Κάρολου με τον Harry μετά τη συνέντευξη της Oprah Winfrey

Η Βασιλική ανταποκρίτρια, Christina Garibaldi, σε άρθρο της στο US Weekly ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από λίγες ημέρες για την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου, μετά την τελετή, πέρασε χρόνο με τον πατέρα και τον αδερφό του και σημειώθηκε μικρή πρόοδος, αν και οι σχέσεις παραμένουν παγωμένες.

«Ο Πρίγκιπας Harry και ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν επέλυσαν τις διαφορές τους όταν ο Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Κάρολος παραμένει ψύχραιμος με τον γιο του να ρίχνει λάσπη σε αυτόν και τη Βασιλική Οικογένεια στη μεγάλη συνέντευξη με την Oprah», έγραψε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, υπάρχει και ο ισχυρισμός ότι οι συζητήσεις του Harry με τον William και τον Κάρολο ήταν «πολύ τεταμένες» και ήταν μόνο μια «αρχική κίνηση» για να θεραπεύσει τη βασιλική ρωγμή, σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα ,Φιλ Ντάμπιερ.

«Οι συζητήσεις μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππο ήταν μια αρχή, αλλά ήταν σαφώς πολύ τεταμένες και μόνο μια κίνηση», είπε στο The Sun Online.

Από την άλλη η διάσημη βασιλική βιογράφος, Angela Levin ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι έτοιμος να «μειώσει τη μοναρχία» στο μέλλον για να εξοικονομήσει χρήματα.

Copyright Life & Culture © 2018 - 2021 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.