Σα. Ιούλ 20th, 2019

Life & Culture

Ενημέρωση για τη Ζωή και τον Πολιτισμό

Ιδέες για πλεξούδες από ένα νέο κορίτσι από την Φινλανδία

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να μάθετε να κάνετε τα μαλλιά σας πλεξούδες. Τα ριγμένα κάτω μαλλιά είναι το πλέον ακατάλληλο χτένισμα του καλοκαιριού, καθότι ενοχλητικό επειδή κολλάει στον ιδρωμένο λαιμό και τους ώμους, σας πνίγει το βράδυ και την ημέρα πέφτει συνέχεια στο πρόσωπο· και ενώ οι αλογοουρές και τα μικρά κοτσάκια (buns) φαίνονται να είναι μια καλή λύση, πιστεύουμε ότι η πλεξούδα είναι πιο αποτελεσματική.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να πλέξετε τα μαλλιά σας και τόσα πολλά στυλ που μπορείτε να έχετε από ένα διαφορετικό για κάθε μέρα του καλοκαιριού, χωρίς να χρειαστεί να το επαναλάβετε.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της πλεξούδας είναι ότι δεν χαλάει. Μπορείτε να την έχετε για μέρες και να εξακολουθεί να δείχνει υπέροχη. Πράγμα μοναδικό για όσες από εμάς βαριόμαστε να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας κάθε μέρα.

Αν πάλι σκέφτεστε «θέλω πλεξούδα, αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται», μη σας νοιάζει καθόλου γιατί φροντίσαμε για εσάς. Ανακαλύψαμε ένα εξαιρετικό ταλέντο στις πλεξούδες από την Φινλανδία, η Suvi Huttunen, η οποία είναι επαγγελματίας και η σελίδα της στο Instagram είναι αφιερωμένη στο να παρουσιάζει στυλ και τεχνικές πλεξίματος μαλλιών. Επίσης παρουσιάζει μαθήματα στο youtube.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις πανέμορφες πλεξούδες της Suvi Huttunen και ακολουθήστε την για περισσότερες ιδέες.

Copyright Life & Culture © 2018 - 2019 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.