Κυ. Σεπ 15th, 2019

Life & Culture

Περιοδικό για τη Ζωή και τον Πολιτισμό

Επτά πανέμορφοι προορισμοί στον κόσμο που κάνουν καλό στην ψυχή σας

Η σημερινή κοινωνία δείχνει να ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο για την ψυχική υγεία του ανθρώπου σε συνδυασμό με την φυσική του κατάσταση. Υπάρχουν πολλές τάσεις εσωτερικότητας που μας διδάσκουν πώς θα βρούμε την ψυχική μας γαλήνη και την εναρμόνισή μας με το περιβάλλον.

Κάποια μέρη στον αγαπημένο μας πλανήτη που φτιάχτηκαν από την φύση ή τα σχεδίασε ο άνθρωπος, έχουν ως σκοπό τους να μας χαρίσουν την πολύτιμη ψυχική ηρεμία που αναζητάμε.

  1. Το γεωλογικό πάρκο στην επαρχία Wulong στο Chongqing της Κίνας.

Πρόκειται για ένα μαγευτικό γεωλογικό πάρκο στο οποίο συναντά κανείς την πιο εκπληκτική φυσική ομορφιά που μπορεί να βρει κανείς στον πλανήτη. Είναι πολύ δύσκολο να μη νιώσει κανείς γαλήνη στην ψυχή του όταν περπατά σε αυτό το υπέροχο μέρος.

  1. Νήσοι Φερόες.

Αν σας αρέσουν τα βουνά και η θέα του ωκεανού, οι νήσοι Φερόες είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκουράσετε το πνεύμα σας. Η φύση στα νησιά αυτά είναι ανέγγιχτη ανθρώπινη παρέμβαση.

  1. Το Spitsbergen στη Νορβηγία.

Αν το χιόνι είναι αυτό που λατρεύετε, τότε αυτός ο προορισμός είναι αποκλειστικά για εσάς. Το Spitsbergen κατοικείται από ελάχιστα άτομα, οπότε θα είστε μόνος με τον εαυτό σας, το χιόνι που εκτείνεται στον ορίζοντα όσο μπορεί να δει το μάτι σας και μερικές πολικές αρκούδες.

  1. Νησί Kotisaari, Φινλανδία.

Το μικρό αυτό νησάκι είναι αποκομμένο από την ηπειρωτική χώρα, έχει ελάχιστα καταλύματα και είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε να απομονωθείτε.

  1. Μετέωρα, Ελλάδα.

Αυτή η υπέροχη τοποθεσία της πατρίδας μας σας φέρνει στην κορυφή του κόσμου. Θα απολαύσετε την εκπληκτική θέα στα βουνά και τα δάση, ενώ θα θαυμάσετε το μοναδικό στον κόσμο δημιούργημα της φύσης, τους τεράστιους βράχους που κόβουν την ανάσα στον επισκέπτη.

  1. Κάνοντας κούνια στο τέλος του κόσμου, Εκουαδόρ.

Μιλώντας για μέρη χαλάρωσης και ηρεμίας, υποθέτουμε ότι αυτό εδώ το μέρος έχει να κάνει με το πώς νιώθετε κάνοντας κούνια στο χάος, σε ύψος πάνω από 2,5 χιλιόμετρα από την επιφάνεια της θάλασσας.

  1. Lapland, Φινλανδία.

Στο Lapland της Φινλανδίας είναι σαν να ζει κανείς Χριστούγεννα κάθε μέρα, με τη μόνη διαφορά ότι δεν χρειάζεται να αγοράζει δώρα για τους αγαπημένους του. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε «Καθαρή τελειότητα».

Σχετικά άρθρα

Copyright Life & Culture © 2018 - 2019 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.