Δε. Ιούν 24th, 2019

Life & Culture

Περιοδικό για τη Ζωή και τον Πολιτισμό

Madrugada – Industrial Silence European Tour 2019 στην Αθήνα

7 Απριλίου 2019 – 8 Απριλίου 2019
 
 

 

 

Οι Madrugada ξαναενώνονται τον Φεβρουάριο του 2019 για μία ευρωπαϊκή περιοδεία και έρχονται στην Αθήνα για δυο συναυλίες.

Οι συναυλίες σηματοδοτούν την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού, πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος, Industrial Silence. Στη σκηνή θα ανέβουν τρία από τα αρχικά τέσσερα μέλη της μπάντας: O Sivert Høyem, o Frode Jacobsen και o Jon Lauvland Pettersen.

Στις εμφανίσεις τους θα παίξουν, κυρίως, τραγούδια από το ντεμπούτο άλμπουμ τους, Industrial Silence, το οποίο κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου του 1999. Το άλμπουμ παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα, κλασικά άλμπουμ στην ιστορία της νορβηγικής ροκ. Τα επόμενα δέκα χρόνια, οι Madrugada κυκλοφόρησαν άλλα τέσσερα στούντιο άλμπουμ. Το τελευταίο τους, με τίτλο απλά το όνομα τους, Madrugada, ξεκίνησε να γράφεται το 2007, προτού ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Robert Burås πεθάνει και κυκλοφόρησε το 2008, μετά το θάνατό του. Κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων τους ως συγκρότημα, οι Madrugada πήραν πέντε βραβεία Spellemann (τα Νορβηγικά Grammy) συμπεριλαμβανομένου του Spellemann του έτους 2005 για καλύτερο συγκρότημα της χρονιάς, δύο βραβεία Alarm και πολυάριθμα βραβεία για τις πωλήσεις των δίσκων τους.

Opening Act: Luke Elliot

Οι φωτογραφίες είναι του Knut Aaserud.


Γυμναστήριο Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do)
Αεροπόρου Αριστοτέλη Μοραΐτη
Π. Φάληρο
 
 
 

Εισιτήρια

Προπώληση
• Ορθίων (Standing)
Περιορισμένος αριθμός “Εarly Bird” εισιτηρίων: 32€
Στη συνέχεια η τιμή θα διαμορφωθεί στα 35€
• Καθήμενοι (Seated): 43€

Ταμείο
Ορθίων: 40€
Καθήμενοι: 48€

H προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. 
Η προπώληση για τη συναυλία στις 8 Απριλίου ξεκινά στις 23 Ιανουαρίου

Σημεία προπώλησης:
viva.gr, 11876, Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης), Δίκτυο Public

 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright Life & Culture © 2018 - 2019 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.