Σα. Δεκ 5th, 2020

Life & Culture

Περιοδικό για τη Ζωή και τον Πολιτισμό

Παρουσίαση του βιβλίου – CD «ΕΓΩτοτροπίες» της Αναστασίας Στυλιανίδη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Ιανό η παρουσίαση του μουσικοθεατρικού κόμικ (βιβλίο με CD) «ΕΓΩτοτροπίες» της Αναστασίας Στυλιανίδη σε μουσική Γιάννη Μακρίδη και εικονογράφηση Μιχάλη Βαλάσογλου – Μαρίας Παγκάλου από τις εκδόσεις «Κόκκινη Κλωστή Δεμένη».

Η έκδοση περιλαμβάνει και CD με δραματοποίηση όλου του έργου σε σκηνοθεσία της Αναστασίας Στυλιανίδη, όπου παίζουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Γρηγόρης Βαλτινός, Νένα Μεντή, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Καρακάση, Γεράσιμος Γεννατάς, Στέφανος Λώλος και η Κοινή Γνώμη: Παύλος Κατσιβέλης – Μαρία Βασιλοπούλου (JazzMatazz).

Στην παρουσίαση, η χορωδία του Δημοτικού της Ελληνογαλλικής Σχολής «Saint Joseph», υπό τη διεύθυνση της Ιφιγένειας Κουρούση έδωσε το δικό της ξεχωριστό χρώμα, ενώ για τις «ΕΓΩτοτροπίες» μίλησε η γνωστή μουσικός και συγγραφέας Μάρω Θεοδωράκη.


Λίγα λόγια για το βιβλίο – CD:

Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα κόμικ 100 σελίδων με συνοδευτικό ηχογράφημα διάρκειας 70′.

Όλα ξεκίνησαν ένα χειμωνιάτικο πρωινό, όταν ο Εαυτούλης, εκείνος ο ήρωας ο αδυνατούλης που κουβαλάει όλου του κόσμου τα «Εγώ», αποφάσισε να πάει στον γιατρό! Η πλάτη του, από ευθεία, κύμα έγινε σε τρικυμία… «Ραχιαία Εγωτοτροπία»: πάθηση ψυχοσωματική! Δεν υπάρχει συνταγή, ούτε φαρμακευτική αγωγή…! Και τώρα τί;;; Όλα αυτά τα «Εγώ» στην πλάτη θα του μείνουν αμανάτι;;; Ο γιατρός θα τον γιατρέψει; Τον «Εγωισμό» θα συμμαζέψει; Η καμπούρα του θα φύγει; Έστω, να του μείνει λίγη! Του κόκκινου η ομηρία πώς μπλέκεται στην ιστορία; ΣΩΣ! Ποιος ξέβαψε έτσι άξαφνα… και πώς;;; Την υπόθεση αναλαμβάνει ο γνωστός Ντετέκτιβ ΣΩΣ

Ένα βιβλίο για τον «Εγωισμό»… Ή μάλλον ένα musical για τον «Εγωισμό»… Ή και τα δύο! Μια διπλή πρόκληση για όσους ψάχνουν παραμύθια που λένε όλη την αλήθεια…  «ΕΓΩτοτροπίες»… Κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

Από πατημένα έξι… έως όσο κανείς αντέξει!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Copyright Life & Culture © 2018 - 2020 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.