Δε. Μαΐ 27th, 2019

Life & Culture

Περιοδικό για τη Ζωή και τον Πολιτισμό

“Τα τραγούδια των άλλων” Διονύσης Σαββόπουλος

Από 1 Δεκεμβρίου 2018

 

 

Ο ίδιος ο Διονύσης Σαββόπουλος λέει: “έφτιαξα ένα πρόγραμμα που έχει για τίτλο “Τα τραγούδια των άλλων”, και αποτελείται κυρίως από τραγούδια άλλων δημιουργών. Μην φανταστείτε ένα πρόγραμμα ντε και καλά αριστουργημάτων, μολονότι πολλά από αυτά είναι όντως αριστουργήματα, όπως π.χ. Το τρεχαντήρι του Αττίκ, το 5 μάγκες στον Περαία του Γιοβάν Τσαούς, Ο Κεμάλ του Χατζιδάκι ή Το αερικό του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Γενικά έχω διαλέξει λαϊκά, έντεχνα και άλλα πιο απλά και ελαφρά τραγούδια όπως π.χ. Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά της Βέμπο ή το Φίλα με ακόμα του Μαραβέγια. Έχει και η ελαφρότητα δικαίωμα στην ψυχή.

Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα σύνολο από τραγούδια που με επηρέασαν για διάφορους λόγους. Είναι μνήμες τις ιστορίες των οποίων δεν θα χάσω την ευκαιρία να σας διηγηθώ εκεί.”

Τον Διονύση Σαββόπουλο συνοδεύουν οι μουσικοί του σύντροφοι: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Βασίλης Χατζηνικολάου, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Δημήτρης Λάππας, Βαγγέλης Τούντας και μια νέα, όμορφη παρουσία στο ελληνικό τραγούδι, η φλαουτίστα Εύη Μάζη. 

Ηχοληψία: Γιάννης Τούντας, Κώστας Βάμβουκας
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης


“Το Άλσος” Κυψέλης
Ευελπίδων 4
Κυψέλη
 
Κυριακή 20:00
Σάββατο 21:00

Εισιτήρια

A Σειρά: 40€, Α’ Ζώνη: 33€, Β Ζώνη: 27€, Όρθιοι: 15€ Μ.Π.
Πίσω από τη σκηνή: 20€ Μ.Π. – Πίσω Εξώστης (Περιορισμένη ορατότητα): 20€ Μ.Π.

Σημείωση: Οι τιμές αφορούν εισιτήριο εισόδου και δεν περιλαμβάνουν ποτό. Ποτό συμπεριλαμβάνεται μόνο στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες αναγράφεται Μ.Π.

Προπώληση:
– www.ticketservices.gr & tickets.public.gr
– σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
– τηλεφωνικά: 2107234567

Αφήστε μια απάντηση

Copyright Life & Culture©2018 - 2019 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.