Πε. Ιούν 27th, 2019

Life & Culture

Περιοδικό για τη Ζωή και τον Πολιτισμό

La Antena movie + Live music performance

12 Νοεμβρίου 2018

 

Διάρκεια: 99′, Ετος Παραγωγής: 2007, Χώρα παραγωγής: Αργεντινή

Το βωβό ασπρόμαυρο νοσταλγικό και μελωδικό παραμύθι επιστημονικής φαντασίας και πάλι στον “Μικρόκοσμο” αυτή τη φορά με ζωντανή μουσική επένδυση!

Ο Γιώργος Κατσάνος (Organ, samples, analog synth κ.α.), και ο Τάσος Φωτίου (Saxophones, electronics, laptop) από τους Eos Music Group συναντούν τον Νίκο Γιούσεφ (Μουσικό πριόνι, pedal effects) για να πλαισιώσουν ζωντανά με την μουσική τους την βουβή ταινία “La antena” του Esteban Sabir.

Μια φορά κι ένα καιρό σε μια παγωμένη πολιτεία, μακρινή και άχρονη ο μοναδικός της άρχοντας, ο Κος TV έχει κλέψει τις φωνές από όλους τους ανθρώπους, εκτός από μία γυναίκα, την “Φωνή”, της οποίας είναι αιώνιος θαυμαστής. Η παγωμένη ησυχία διακόπτεται μόνο από τις μελαγχολικές μελωδίες της “Φωνής” που εμφανίζεται σε σκοτεινά νυχτερινά μαγαζιά κρύβοντας πάντα το πρόσωπό της …

O κος TV νιώθοντας την ανασφάλεια του δικτάτορα, οργανώνει ένα σχέδιο απαγωγής της “Φωνής”, χωρίς όμως να υπολογίζει ότι ο μικρός της γιος έχει το ίδιο χάρισμα.

Η δύναμη της αγάπης ανατρέπει τις ισορροπίες της σιωπής και ξεκινά το ταξίδι της προς την κρυμμένη αντένα που εκπέμπει, επικοινωνώντας με την άγνωστη πηγή της ευτυχίας.

Αφήστε μια απάντηση

Copyright Life & Culture © 2018 - 2019 All rights reserved. | Newsphere by AF themes.