23 Μαΐου, 2022 01:39

Τάσος Ξιαρχό: Μετανιωμένος για όλα όσα συνέβησαν έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επέλεξε να δώσει την πρώτη του συνέντευξη ο Τάσος Ξιαρχό μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Μετανιωμένος για όλα όσα συνέβησαν αναφέρθηκε στην συνάντησή του με την Μέρι Παππά, ζήτησε δημόσια “συγγνώμη” από τη Δανάη Μπάρκα ενώ εμφανώς συγκινημένος εξομολογήθηκε πόσο κοντά βρέθηκε στο θάνατο με την απόπειρα αυτοκτονίας.

«Είμαι γαλήνιος πλέον. Δε θα γύρναγα τον χρόνο πίσω. Καλώς μου συνέβη. Ένας influencer είναι για να δείχνει και τη ζωή του. Ίσως καλά που το έπαθα. Εκείνη η μέρα ήταν πολύ δύσκολη μέρα για μένα. Ήπια δυο τρεις μαργαρίτες παραπάνω. Εγώ διάσημος έγινα πριν ενάμιση χρόνο. Ήταν και το αλκοόλ γιατί ήμουν πιο χαλαρός. Δεν ήμουν βίαιος. Δεν είμαι κακός σαν άνθρωπος. Η Μέρι έστειλε μετά μήνυμα σε ένα άλλο προφίλ που θεωρούσε πως ήταν δικό μου και την έκανε block και θεωρούσε πως την έκανα εγώ», είπε και συνέχισε:

«Αυτό για τη Δανάη δεν το είπα εγώ. Το κειμενάκι αυτό σβήστηκε και φάνηκε πως το είπα εγώ. Δεν το είπα εγώ. Το έγραψα εγώ αλλά είπα πως δεν ήταν δικά μου λόγια. Ποτέ δεν είχα θέματα με άτομα με παραπάνω κιλά. Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη πραγματικό για τη Δανάη, αλλά δεν ήταν δικά μου λόγια. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Για κάποιο λόγο το κειμενάκι σβήστηκε και καλύτερα, γιατί ανέφερα και το πρόσωπο που το είπε», αποκάλυψε και κατέληξε ανάμεσα σε άλλα:

«Εγώ βρέθηκα από κοντά με τη Μέρι. Ήρθε στο σπίτι μου. Δεν είπαμε κάτι που χρειαζόντανε να αναλύσουμε. Αράξαμε. Μιλήσαμε σαν δύο φίλοι. Τα συζητήσαμε όλα. Τρεις ώρες είπαμε πολλά πράγματα. Εδώ που έχω φτάσει δεν έχω φτάσει με κανένα κονέ, αλλά με τη δουλειά μου.

Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο και υπήρξαν φίλοι μου, που δε μου έστειλαν ούτε μήνυμα. Με έκριναν τόσο έντονα ενώ τους είχα δώσει την καρδιά μου».

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος απάντησε για την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε για τον Τάσο Ξιαρχό.

Life & Culture