23 Μαΐου, 2022 02:23

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ο Τάσος Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Τάσος Ξιαρχό από νωρίς το απόγευμα είχε εξαφανιστεί και έστελνε μηνύματα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, λέγοντας ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει με χάπια.

Όλα ξεκίνησαν με μία ανάρτηση που έκανε ο χορογράφος, χλευάζοντας μία κοπέλα για τα κιλά της και το ρούχο που φορούσε. Η ντροπιαστική ανάρτηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τον Τάσο Ξιαρχό να απειλεί ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του λόγω της κατακραυγής. Τα μηνύματα που έστειλε σε γνωστούς του σήμαναν αμέσως τον συναγερμό στην αστυνομία, που κινητοποιήθηκε αμέσως να τον εντοπίσει στο Μενίδι, όπως κι ο πατέρας του, ο οποίος είχε αγωνία για το παιδί του.

Ο χορογράφος με το που αντιλήφθηκε την αστυνομία, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του κι έφυγε. Αργότερα, ακολούθησε μία ανάρτησή του στο Tik Tok που κατέβηκε αμέσως και περιέγραφε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τάσος Ξιαρχό βρίσκεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Παραμένει άγνωστο πως ο Τάσος Ξιαρχό έφτασε στο Ιπποκράτειο και σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς ο ίδιος έγραψε στο Tik Tok ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Life & Culture