17 Μαΐου, 2022 20:56

Σπύρος Μπιμπίλας: Ήταν αστοχία του Κώστα Βενετσάνου να μιλήσει για τα χτυπήματα του Πέτρου Φιλιππίδη επί σκηνής

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Love it» ήταν σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο πολύ καλός του φίλος, ο Κώστας Βενετσάνος.

Με βομβάρδισαν όλα τα κανάλια γι’ αυτό, αλλά δεν βγήκα να μιλήσω. Θεωρώ αστοχία από την πλευρά του Κώστα, ο οποίος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και φίλος μου, να βγει και να πει αυτό. Είπε ότι είχα μόνιμα καρούμπαλο από ένα χτύπημα που γινόταν επί σκηνής, είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτό όμως, ήταν ένα περιστατικό που γινόταν σε καθημερινές σκηνές. Με τον Πέτρο επειδή είχαμε πολλά πράγματα μαζί, είχαμε μια επαφή σκηνική που μπορούσαμε να διαχειριστούμε ακόμα και το χτύπημα, το οποίο ήταν και λόγω του εκρηκτικού ταλέντου που είχε ο Φιλιππίδης».

«Εγώ όταν το είδα πρωί πρωί είπα “ωχ, όχι θεέ μου πάλι”. Και άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ για να τους πω για το καρούμπαλο», είπε επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Life & Culture