16 Μαΐου, 2022 12:11

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Νόσησα από κορωνοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο και μου χτύπησε τον θυρεοειδή»

Για την περιπέτεια που βίωσε με την υγεία της μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βίωσε με τον κορωνοϊό και πώς αυτός πυροδότησε μία σειρά άλλων προβλημάτων.

«Νόσησα από κορωνοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο και μου χτύπησε τον θυρεοειδή. Τα μαλλάκια μου δεν τα άντεξαν όλα αυτά μαζί. Κι έτσι τα κούρεψα και είμαι μια χαρά τώρα», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η τρίχα σταμάτησε να αιματώνεται, οπότε δεν ήταν πια υγιή κι έτσι αναγκάστηκα να τα κόψω. Νόσησε και ο σύζυγος, ευτυχώς όχι τα παιδιά και οι γονείς».

Πρόσφατα μάλιστα, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει μέσω των social media πως αντιμετώπισε κι άλλο ένα πρόβλημα υγείας, σχετικό με την ακοή της.

Όπως εξήγησε, πλέον το έχει συνηθίσει και έχει μάθει να ζει με αυτό, αφού πρόκειται για ένα πρόβλημα, το οποίο δεν θα αποκατασταθεί ποτέ πλήρως.

«Είμαι πολύ καλύτερα, έχει αποκατασταθεί η ακοή μου σε ένα 70%. Αποφάσισα ότι αν αυτό το πράγμα ήρθε για να μείνει, πρέπει με έναν τρόπο να μάθω να ζω με αυτό. Δεν ξέρω αν θα μείνει για καιρό αυτό το πρόβλημα», καταλήγει.

Life & Culture