19 Μαΐου, 2022 05:59

Παρουσίαση βιβλίου της Χριστίνας Θανάσουλα “Σχεδιασμός φωτισμών, ζωγραφίζοντας επί σκηνής στις τέσσερις διαστάσεις”

Στις 8 Νοεμβρίου 2021


Οι Σχεδιαστές Φωτισμών είναι επαγγελματίες παρατηρητές του φωτός: σκέφτονται με εικόνες, φαντάζονται το φως δίχως να χρειάζεται να το βλέπουν, ζωγραφίζουν τη σκηνή με πινελιές από φως και σκοτάδι και παίρνουν με τόλμη δημιουργικές αποφάσεις.

Η σχεδιάστρια φωτισμών Χριστίνα Θανάσουλα παρουσιάζει το βιβλίο της “Σχεδιασμός φωτισμών, ζωγραφίζοντας επί σκηνής στις τέσσερις διαστάσεις” τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Το διάστημα που οι θεατρικές σκηνές έμειναν βυθισμένες στο σκοτάδι, η Χριστίνα Θανάσουλα βρήκε την ευκαιρία να παρατηρήσει, εκ νέου, το φως, να ξεθάψει και να οργανώσει σημειώσεις, καθώς και να καταγράψει τα βήματα της διαδικασίας, στην προσπάθειά της να “σχεδιάσει” έναν χάρτη του φωτιστικού ταξιδιού, φιλικό προς τον αναγνώστη.

Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1 σχετικού, ή
[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ. 1 σχετικού συνδυαστικά προς:
[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].


Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206
Ταύρος
Τηλέφωνο: 210 3463333


Ημέρες και ώρες εκδήλωσης

8 Νοεμβρίου 2021 19:00


Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Life & Culture