21 Μαΐου, 2022 08:45

Παρασκευές Σινεμά: Το κορίτσι με το βραχιόλι

22 Οκτωβρίου 2021


Διάρκεια: 95′, Ετος Παραγωγής: 2019, Χώρα παραγωγής: Γαλλία

Το κορίτσι με το βραχιόλι (La fille au bracelet), του Stéphane Demoustier, με τους Melissa Guers, Roschdy Zem, Chiara Mastroianni, Anaïs Demoustier

Σύνοψη:
Η Lise, 18 χρονών, ζει σε μια σύγχρονη συνοικία και μόλις πήρε το απολυτήριό της. Αλλά εδώ και δυο χρόνια φοράει ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι διότι κατηγορείται ότι σκότωσε την καλύτερή της φίλη.

Κάθε δεύτερη και τέταρτη Παρασκευή του μήνα, ραντεβού στο Γαλλικό Ινστιτούτο για να ανακαλύψετε μοναδικές ταινίες του γαλλόφωνου σινεμά.

Οι ταινίες προβάλλονται με υπότιτλους στα ελληνικά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το Auditorium Theo Angelopoulos είναι μεικτός χώρος: με βάση τις τρέχουσες οδηγίες των ελληνικών αρχών η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε κατόχους πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος διαγνωστικού ελέγχου (rapid test) το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν την εκδήλωση.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου και καθ’όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Για την είσοδο στο Γαλλικό Ινστιτούτο είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, καθώς και ο έλεγχος όλων των χειραποσκευών. Μπορεί να πραγματοποιηθεί θερμομέτρηση κατά την είσοδο.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος εφαρμόζει με σχολαστικό τρόπο τα μέτρα προστασίας και τήρησης αποστάσεων σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ.


ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
Σίνα 31
Τηλέφωνο: 210 3398600

22 Οκτωβρίου 2021      20:00


Εισιτήρια

6€ κανονικό / 4€ μειωμένο.
Ηλεκτρονική προκράτηση εισιτηρίων.

 

Life & Culture