21 Μαΐου, 2022 08:04

Παντελής Αμπαζής ντεμοντέρνο θέατρο τραγουδιών στο Red Jasper Cabaret Theatre

Στις 26 Νοεμβρίου 2021


Ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, που “ανεξήγητα αρέσει”, σε μία και μοναδική εμφάνιση στο Red Jasper Cabaret Theatre, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 21.30 μμ. Προσκεκλημένος του θα είναι ο καταξιωμένος συνθέτης και πιανίστας Νίκος Πλατύραχος. Θα παρουσιάσουν σε πρώτη δημόσια εκτέλεση το νέο τους τραγούδι “Η αχίλλειός μου πτέρνα” από τον επερχόμενο δίσκο “Τραγούδια περιΩπής” (2021).

Θα ακουστούν επίσης σκωπτικά αποσπάσματα από το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις 24 γράμματα, με τίτλο “Ένας αγάπησε μία” και νέα τραγούδια από το άλμπουμ “ΠαντεΛΑΚΗΣ” με τον Λάκη Παπαδόπουλο.

Από την παράσταση δεν θα μπορούσε να λείπει το γκραν σουξέ του “madame madame”, ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη (2014), και επιτυχίες από το cd που τον καθιέρωσε με τίτλο: “Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!” (2008) Επίσης, εύθυμα άσματα από την “Ανωτάτη Ζαμπετική” (2001) και ασφαλώς τα πρώτα τραγούδια “Παντελώς χειροποίητα” (1996) με τα οποία συστήθηκε δισκογραφικά.

Πιάνο: Γιάννης Δοναδίκης
Βιολοντσέλο, μαντολίνο: Σταύρος Παργινός
Κιθάρα: Παντελής Αμπαζής
Κρουστά: Vago Cuervo

Μέτρα Προστασίας:
Το Red Jasper Cabaret Theatre θα λειτουργήσει στις 26 Νοεμβρίου ως μεικτός χώρος.
Κατά την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού rapid test 48 ωρών.
Το Red Jasper Cabaret Theatre έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και λειτουργεί με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα.
Στον χώρο λειτουργεί σύστημα εξαερισμού με 100% νωπό φιλτραρισμένο αέρα.
Ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης ή διαβατηρίου.

Για την αποφυγή συνωστισμού οι πόρτες του θεάτρου ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα από κάθε παράσταση.


Red Jasper Cabaret Theatre
Κεφαλληνίας 16
Κυψέλη
Τηλέφωνο: 6970089905


Ημέρα και ώρα παράστασης

26 Νοεμβρίου 2021 21:30


Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 12€

Life & Culture