22 Μαΐου, 2022 14:51

Νικολέττα Βλαβιανού: Δεν έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν ήταν από τους εύκολους συνεργάτες»

Η Νικολέττα Βλαβιανού βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Το Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός είπε ότι για πολλά χρόνια έμεινε εκτός χώρου, επειδή μίλησε για άσχημες συμπεριφορές και την εξαφάνισαν

«Μετά από 18 χρόνια ξαναβρεθήκαμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη τηλεοπτικά. Δούλευα αλλού εγώ, αλλού εκείνος, δεν έτυχε να συμπέσουμε. Δεν τα γνώριζα αυτά για τα οποία κατηγορείται. Όσον αφορά στις άσχημες συμπεριφορές, είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Δε θέλω να μιλήσω προσωπικά για μένα, αλλά δεν έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Δεν ήταν από τους εύκολους συνεργάτες.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία τους και το χειρότερο είναι ότι την εκμεταλλεύονται για εργασιακό μπούλινγκ. Ότι γίνεται κατάχρηση εξουσίας όμως ευθύνονται οι παραπάνω από αυτούς»

Η κ. Βλαβιανού δήλωσε ακόμη πως για μεγάλο χρονικό διάστημα κάποια άτομα την «εμπόδιζαν» να συμμετέχει σε δουλειές στην τηλεόραση: «Για πολλά χρόνια μου γινόντουσαν προτάσεις και στη συνέχεια εξαφανιζόμουν. Δεν ξέρω ποιος με έκοβε. Με πρότειναν άνθρωποι, σκηνοθέτες στο κανάλι και μόλις λεγόταν το όνομά μου, ήταν σαν να μην ειπώθηκε. Μετά ήρθαν κάποιοι άνθρωποι και μου είπαν κάποια πράγματα. Κατάφερα να το ξεπεράσω».

Life & Culture