4 Ιουλίου, 2022 17:59

“Μπαρόβιοι Αστροναύτες” της Σίλιας Κατράλη – Μινωτάκη

Από 12 Δεκεμβρίου 2021 έως 30 Ιανουαρίου 2022


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πού πάνε τα αστέρια όταν πέφτουνε; Γιατί ο χρόνος κυλάει με διαφορετικό ρυθμό για τον καθένα μας; Γιατί δεν είμαστε στο ξύπνιο μας τόσο έξυπνοι όσο στα όνειρα μας; Γιατί οι πεταλούδες θεωρούνται όμορφες και οι κατσαρίδες απαίσιες; Γιατί το φτερούγισμα τους μπορεί να προκαλέσει τυφώνα στην άλλη άκρη του κόσμου; Από τι υλικό τελικά φτιάχνονται τα όνειρα; Απλή τυχαιότητα είναι η ύπαρξη ή κάποιοι ξέρουν κάτι παραπάνω; Και τι είναι τέλος πάντων αυτό το μεγαλειώδες “Κάτι” που συντηρεί το φυσικό κόσμο; Σας έχει τύχει ποτέ να πιστέψετε σε αόρατα πράγματα; Στην ελεύθερη πτώση των αστεριών, στην τύχη, στην υπαρκτή ουσία του όμορφου αφού χαθεί η μορφή, στην αγάπη ή στον ηλεκτρισμό; Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το σύμπαν δε μας χρωστάει τίποτα.

Ο Τσικ, η Τσακ, η Πινκ και ο Πονκ φτάνουν απόψε στον πλανήτη “Moment” και αναζητούν απαντήσεις για όλα τα παραπάνω.

Ο Στέφανος Κακαβούλης παίρνει την κωμωδία της Σίλιας Κατράλη – Μινωτάκη και στήνει μια ΠΟΠ χορευτική κωμωδία γεμάτη συμβολισμούς και hit των 80s. Madonna, Cindy Lauper, George Michael, Genesis, Boy George, David Bowie, Whitney Houston ντύνουν τη δράση και θυμίζουν στο κοινό ξέγνοιαστες εποχές. Με φορμαλιστική σκηνοθεσία περνάν όλοι οι συμβολισμού του κειμένου που θέλει τους δυο βασικούς ήρωες εγκλωβισμένους στον πλανήτη MOMENT (Στιγμή). Μέχρι που δύο πλάσματα ανθρωποειδή τους…επισκέπτονται!!

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Στέφανος Κακαβούλης
Συγγραφέας: Σίλια Κατραλή Μινωτάκη
Χορογραφίες: Μαρία Κωνσταντινίδου
Φωτογραφίες: Διονύσης Κούτσης
Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη

Διανομή: Θοδωρής Κουλουμπής, Σίλια Κατραλή Μινωτάκη, Χρήστος Πούλος Ρένεσης, Χριστίνα Πάγκαλη

Μέτρα Covid-19:
Για τις οδηγίες ασφαλούς λειτουργίας του χώρου, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό COVID-19, παρακαλούμε δείτε στο covid19.gov.gr


Θέατρο Δρόμος
Αγίου Μελετίου 25 και Κυκλάδων
Κυψέλη
Τηλέφωνο: 2108818906


Ημέρες και ώρες παραστάσεων

ΚΥΡΙΑΚΗ 21:30


Εισιτήρια

Γενική Είσοδος: 10€

Life & Culture