22 Μαΐου, 2022 14:11

Μήνυση 28χρονης εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Έντονες φήμες για έκδοση εντάλματος σύλληψης εντός της ημέρας

Στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης κατέθεσε μια 28χρονη που καταγγέλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, η καταγγέλουσα εντόπισε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο με προσωπικές στιγμές της στο Διαδίκτυο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 28χρονη υπέβαλε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και, με δεδομένο ότι υπάρχουν ακόμα βίντεό της στο Διαδίκτυο, αναμένεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα ακόμα και τη σύλληψη του παρουσιαστή.

Ο δικηγόρος της 28χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε πως πιθανώς να εκδοθεί ακόμη και εντός της ημέρας ένταλμα σύλληψης εις βάρος του. «Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών και νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις», ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, εξήγησε ότι «το αδίκημα είναι αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», και συνέχισε λέγοντας ότι «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη». Ταυτόχρονα, σημείωσε: «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» και συμπλήρωσε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε σχέση μαζί της, ενώ εκείνη ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να είχε κάποιο οικονομικό όφελος από τα βίντεο που αναρτούσε. «Αν υπήρξε όφελος, και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ, τότε μιλάμε για κακούργημα», επισήμανε ο κ. Λύτρας.

Life & Culture