23 Μαΐου, 2022 02:04

Η Όλγα Βενέτη ενθουσίασε με την φωνή της το κοινό στην αίθουσα τέχνης Παρνασσός

Με τεράστια επιτυχία, στην κατάμεστη αίθουσα του Παρνασσού η Όλγα Βενέτη με τη μελωδική, αισθαντική φωνή της, παρουσίασε τραγούδια της ψυχής, που άγγιξαν τις ευαίσθητες χορδές των παρευρισκόμενων Τραγουδώντας το χθες σαν σήμερα!

Μαζί της και ο αγαπημένος μας Δάκης, που τραγούδησαν μαζί το «Μίλα μου» αλλά και το εμβληματικό Les parapluies de Cherbourg και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε η Όλγα Βενέτη, το μοναδικό “Windmills of your mind”, το “Mon amour a moi”, το “Amando Mio” και το ερμηνευμένο με ιδιαίτερη ευαισθησία «Θα σ’ αγαπώ» και πολλά άλλα.

Η καλλιτέχνιδα ένιωσε ιδιαίτερη συγκίνηση όταν το κοινό δεν σταματούσε να χειροκροτεί μετά την απίστευτη ερμηνεία της στο αισθαντικό “Malade”.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο καταξιωμένος μαέστρος Χάρης Ανδρεάδης, που με την 6μελή ορχήστρα του γέμισε με αγαπημένες μελωδίες την αίθουσα του Παρνασσού.

Μία βραδιά που ενθουσίασε το κοινό, με τραγούδια που μίλησαν κατευθείαν στην ψυχή! Μία θεραπευτική μουσική συνάντηση που σίγουρα θα έχει και συνέχεια…

 

Life & Culture