16 Μαΐου, 2022 22:06

Ελληνικό Απόσταγμα 2019

20 Ιανουαρίου 2019

 
 

Εκδήλωση γευσιγνωσίας “Ελληνικό Απόσταγμα” 2019, με πρωταγωνιστές το τσίπουρο και την τσικουδιά, το ούζο, τα ελληνικά αποστάγματα σταφυλής και τα παραδοσιακά και μη ελληνικά ηδύποτα (λικέρ).
Μετά και την περσινή επιτυχία της, η εκδήλωση “Ελληνικό Απόσταγμα” καθιερώνεται και το 2019 είναι ακόμα πιο δυνατή και ενδιαφέρουσα. Όσοι αγαπούν τα προαναφερόμενα ελληνικά ποτά και θέλουν να δοκιμάσουν, να ανακαλύψουν και να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητά τους, ως επώνυμα προϊόντα, πρέπει να επισκεφθούν το “Ελληνικό Απόσταγμα” 2019. Εκεί θα συναντήσουν μία γκάμα ποτών που δύσκολα μπορεί να βρεθεί αλλού μαζεμένη και θα εντρυφήσουν στον πλούτο και στην ομορφιά τους. Άλλωστε, όλα τα επώνυμα ελληνικά αποστάγματα και τα παραδοσιακά ηδύποτα της Ελλάδας μπορούν να συνυπάρξουν άψογα μεταξύ τους, όχι όμως και με τα ανώνυμα χύμα, που είναι ενίοτε επιζήμια έως και επικίνδυνα και δεν έχουν καμία θέση στην εκδήλωση “Ελληνικό Απόσταγμα”. 
Το “Ελληνικό Απόσταγμα” 2019 θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις, που απευθύνονται κυρίως σε καταναλωτές. Θα έχει επίσης γαστρονομικό ενδιαφέρον, μέσω μεζέδων επιλεγμένων εστιατορίων/μεζεδοπωλείων, που θα στηρίξουν τη διοργάνωση, για απολαυστικά διαλείμματα δωρεάν γευστικής δοκιμής εκλεκτών εδεσμάτων.

Αίγλη Ζαππείου
Λεωφόρος Βασ. Όλγας
Ζάππειο
Τηλ: 2103369300
 
20 Ιανουαρίου 2019    13:00 – 20:00

Εισιτήρια

Εισιτήριο 10€
Φοιτητές 5€
Το εισιτήριο περιλαμβάνει κατάλογο συμμετεχόντων και ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας αποσταγμάτων.
Είσοδος σχετικών επαγγελματιών και φοιτητών οινολογίας δωρεάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Life & Culture