23 Μαΐου, 2022 01:37

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι άρρωστος, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης – Γιατί δεν λέω το όνομα;

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του mega και μεταξύ άλλων μίλησε για τον εκφοβισμό που δέχτηκες στην εργασία της

Το hashtag δεν το ξεχάσω ποτέ, έχω περάσει πολύ ωραία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την εμπειρία. Μια άβολη στιγμή μου στην τηλεόραση; Σε κάποιες συνεντεύξεις δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, αλλά δεν ήθελα ποτέ να φανεί, θεωρώ πως είναι πολύ εκβιαστικό στον τηλεθεατή

Γιατί όμως δεν μίλησε για εκείνον που την εκφόβιζε στον χώρο εργασίας της;

Παροτρύνω τον κόσμο να μιλήσει και εγώ μίλησα, απλά δεν το δημοσιοποίησα. Σε αυτούς που έπρεπε να μιλήσω, μίλησα και έγιναν μάλιστα και τα δέοντα. Εγώ απαλλάχτηκα από την συμπεριφορά του.

«Εγώ απαλλάχτηκα από αυτή την τοξική συμπεριφορά. Τώρα, τι κάνει ο άνθρωπος που έχει μείνει πίσω, είναι δικό του πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Γιατί δεν λέω το όνομα; Τι να δώσω στη φόρα; Έναν άρρωστο; Από την άλλη δεσμεύομαι νομικά να μην τοποθετηθώ επ’ αυτού επώνυμα. Όχι όμως για πάντα. Κάποια στιγμή θα σταματήσει να ισχύει αυτό και τότε θα αναθεωρήσουμε τα πράγματα. Αλλά πιστεύω ότι μέχρι τότε θα βγουν και άλλοι να μιλήσουν, είναι πολλοί».

«Αυτός ο άνθρωπος ψυχικά δεν είναι καλά. Θεώρησα ότι είναι άτιμο να προσβάλω και εκθέσω δημόσια έναν άνθρωπο που μπορεί να μην το ξέρει ο ίδιος, αλλά έχει διαταραχές. Όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει βαριά ναρκισσιστική διαταραχή, δεν παίζεις μαζί του γιατί μπορεί να γίνει κι επικίνδυνος. Πιο πολύ τον λυπάμαι, παρά τον απεχθάνομαι. Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω γιατί ακόμα μου ξυπνάνε μνήμες που δεν έχουν “κοιμηθεί”»

Το καινούργιο βιβλίο

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για το βιωματικό βιβλίο που έγραψε με τίτλο Γυναίκα Ψάχνει μίλησε για κάθε γυναίκα που προσπαθεί να βρει την ταυτότητα της ανάμεσα στα στερεότυπα, δίνοντας ένα μήνυμα: καθεμία πρέπει να είναι αποδεκτή όπως ακριβώς είναι, με τις επιλογές της και όλα της τα συναισθήματα.

Αυτό το βιβλίο αφορά την γυναίκα που νοιώθει εγκλωβισμένη και θέλει να κάνει πράγματα που δεν είναι κοινώς αποδεκτά, αφορά στις γυναίκες που έχουν φτάσει σε μια βιολογική ηλικία και δεν έχουν κάνει ακόμα παιδί, έχω υπάρξει και εγώ μια τέτοια γυναίκα , είπε αρχικά η παρουσιάστρια

«Καταπιέστηκα πάρα πολύ στον Πρωινό Καφέ, εκείνα τα χρόνια. Τότε ήθελα να κάνω καριέρα και όλοι με ρωτούσαν πότε θα κάνω οικογένεια», είπε με ειλικρίνεια.

Life & Culture