19 Μαΐου, 2022 04:43

Δέσποινα Βανδή: "Το Δικό μου Σινεμά"

Η Δέσποινα Βανδή μας ταξιδεύει στη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με το album «Το Δικό Μου Σινεμά», που κυκλοφορεί από την Panik Records!
Τραγούδια με την υπογραφή σπουδαίων δημιουργών, τα οποία ερμήνευσαν κορυφαίοι καλλιτέχνες, χαραγμένα στη μνήμη και τη ψυχή μας, που όλοι τα έχουμε τραγουδήσει, έρχονται ξανά στο σήμερα μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες της Δέσποινας Βανδή.
Το album περιλαμβάνει 14 τραγούδια, από την παράσταση «Το Δικό Μας Σινεμά» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα στην οποία πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Βανδή, καθώς και κάποια τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο που αγαπά η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα.
Με πολυαγαπημένα και θρυλικά τραγούδια, την παραγωγή των οποίων υπογράφει ο Γιώργος Κυβέλος, «Το Δικό Μου Σινεμά» αποτελεί ένα ξεχωριστό μουσικό project, με το οποίο η Δέσποινα Βανδή, όχι μόνο μας ξεναγεί σε μία «χρυσή» εποχή, αλλά και μας ξυπνά δυνατά συναισθήματα.
 

ΤΙΤΛΟΣ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΙΝΕΜΑ
Κατηγορία: ΕΝΤΕΧΝΑ ΛΑΪΚΑ
Ερμηνευτής: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
Συνθέτης: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ,  ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ,  ΝΙΚΟΣ ΜΑΜΑΓΚΑΚΗΣ,  ΖΑΚ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ,  ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ,  ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ,  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
Στιχουργός: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,   ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,   ΝΙΚΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ,   ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΥΦΑΣ,   ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ,   ΗΛΙΑΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,   ΜΙΜΗΣ ΘΕΙΟΠΟΥΛΟΣ,   ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ,   ΑΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Εταιρεία: PANIK RECORDS
Κυκλοφορία: 16/07/2019
Life & Culture