16 Μαΐου, 2022 21:42

Αγώνας Δρόμου Τιμής και Μνήμης μη αγωνιστικού χαρακτήρα στο Μάτι

21 Ιουλίου 2019


Αγώνας Δρόμου Τιμής και Μνήμης μη αγωνιστικού χαρακτήρα, χωρίς μετάλλια, χωρίς διακρίσεις, χωρίς χρόνο, μόνο για να τιμήσουμε και να μνημονεύσουμε τους συνανθρώπους μας που έφυγαν αδίκως στις φονικές πυρκαγιές της περιοχής.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 21 Ιουλίου 2019.
Τόπος διεξαγωγής: Μάτι Αττικής.
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Κεντρικό Λιμανάκι Ματιού.
Ώρα εκκίνησης: 18:30μμ.
Πληροφορίες διαδρομής: Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι ο ίδιος ξεκινώντας όλοι μαζί χωρίς χρονόμετρο από το λιμανάκι του Ματιού με κατεύθυνση προς Νέα Μάκρη παραλιακός επί της Λ.Ποσειδώνος και επί της περιοχής Αμπελούπολης, χωρίς να βγούμε καθόλου στην Λ.Μαραθώνος, αλλά τρέχοντας όλοι μαζί από παράπλευρους οδούς με επιστροφή και κατεύθυνση προς Ραφήνα και περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι, και τερματισμό πάλι στο σημείο εκκίνησης στο κεντρικό λιμανάκι του Ματιού. Στην διαδρομή θα κινούμαστε όλοι μαζί σαν μια μικρή προπόνηση, από την δεξιά πλευρά του δρόμου χωρίς να παρεμποδίζουμε την οδική κυκλοφορία. Η απόσταση της διαδρομής θα είναι περίπου στα 8 χλμ.
Σταθμοί εφοδιασμού: Θα υπάρχει ένας σταθμός με νερά περίπου στην μέση της διαδρομής και στο τερματισμό με νερά , χυμούς, κλπ.
Στον Αγώνα Δρόμου Μνήμης και Τιμής δεν θα υπάρχει φόρμα εγγραφής ο κάθε ενδιαφερόμενος έρχεται νωρίτερα από την ώρα εκκίνησης στο Λιμανάκι του Ματιού.
Προσφορά προς τους συνανθρώπους μας:
Όποιος επιθυμεί και θέλει μπορεί να προσφέρει ένα δεντράκι για κάθε οικογένεια, μπορεί να το φέρει και να το παραδώσουμε την ημέρα του αγώνα σε όποιες οικογένειες πληγέντων επιθυμούν να το δεχτούν. Εάν επιθυμείτε να φέρεται και λουλούδια είναι δεκτά. Όλα αυτά θα συγκεντρωθούν στο χώρο εκκίνησης και τερματισμού στο κεντρικό λιμανάκι του Ματιού. 
Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Life & Culture