22 Μαΐου, 2022 14:51

Άννα Τσουκαλά: “Με είχαν απειλήσει και γι’ αυτό έφυγα από την Ελλάδα”

Για τη δική της άσχημη εμπειρία μίλησε η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά, η οποία πλέον έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και εξήγησε γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει την πατρίδα της.

Μιλώντας στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ, η Άννα Τσουκαλά δήλωσε αρχικά:

«Όταν ξεκινάς με όνειρα και σου κόβουν τα φτερά σου… Ο πρώτος ήταν ο καθηγητής στην πρώτη δραματική σχολή που ήμουν. Μου είπε: ‘’Αν δεν κοιμηθείς μαζί μου, δεν θα συνεχίσεις, δεν θα παίξεις άλλο θέατρο’’. Σου κόβουν τα φτερά σου», τόνισε και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μία μεγάλη κλίκα, που άμα θέλουν να σε κατασπαράξουν αυτοί οι άνθρωποι, μπορούν να σου κάνουν μεγάλο κακό. Ένας, μάλιστα, είχε βγάλει και ναρκωτικά και μου είπε να τα ξεκινήσω, γιατί έτσι θα μου αρέσει περισσότερο η ζωή που θα ξεκινήσω μαζί του. Τα πέταξα όλα και άρχισα να ουρλιάζω».

Μην πάρεις την Τσουκαλά, γιατί δεν θα σου κάτσει

Αναφορικά με τις απρεπείς συμπεριφορές και επιθέσεις που δέχτηκε στον χώρο δήλωσε: «Κατευθείαν. Με το που βγήκα από τη σχολή, δέχτηκα πάρα πολλές παρενοχλήσεις. Σχεδόν κάθε φορά που έκανα οντισιόν. Μεγάλος σκηνοθέτης του Εθνικού Θεάτρου μου είπε: ‘’Αν δεν κοιμηθείς μαζί μου, δεν πρόκειται να συνεχίσεις και να πάρεις κανένα ρόλο, γιατί και η τάδε, που είναι μεγάλη και τρανή, ήταν μαζί μου οκτώ χρόνια, εγώ την έκανα όνομα’’. Το αποκορύφωμα ήταν όταν ένας άλλος γνωστός σκηνοθέτης μου είπε να πάω από το δωμάτιό του να μου δώσει το επόμενο σενάριο για μία κωμωδία, που ήταν γραμμένη πάνω μου. Με το που πήγα, έκλεισε την πόρτα και μου όρμησε. Ούρλιαζα, έλεγα “είναι δυνατόν;”, ούρλιαζα, τσίριζα, έκανα εμετό. Μου λέει: ‘’Δεν θα ξαναπαίξεις ποτέ μαζί μου’’. Αυτοί όλοι μιλάνε μεταξύ τους και λένε: “Μην πάρεις την Τσουκαλά, γιατί η Τσουκαλά δεν μας κάθεται.

Για τον λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα είπε: «Δεν με χώραγε εδώ ο τόπος. Με είχαν απειλήσει και για αυτό έφυγα από την Ελλάδα. Μου έλεγαν: “Σήκω και φύγε, μας χαλάς τη δουλειά, οι ώρες σου είναι μετρημένες”. Αυτό έγινε από έναν άνθρωπο που δούλευε σε ένα κανάλι και ήταν τελικά και ο λόγος που έφυγα» εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός.

Life & Culture